Desktop

Mobile

Sneak preview Smove

Bent u nieuwsgierig naar dit prachtige nieuwe model van Niesmann+Bischoff? Kom dan op dinsdag 27 of woensdag 28 september naar onze showroom voor de exclusieve Sneak Preview.

Van 18.00u tot 21.00u staan onze deuren voor u open. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Heeft u interesse meldt u snel aan want het bezoekersaantal is beperkt.

  • De nieuwe Smove is onthuld!

    De nieuwe Smove van Niesmann+Bischoff is op 3 juli 2016 gepresenteerd. De Smove mag dan misschien de kleine broer van de Arto en de Flair zijn, de uitstraling is enorm. De naam Smove is afkomstig van "smart" en "move".

    smove-square

    De Smove zal leverbaar zijn vanaf maart 2017 en alle versies zijn naar keuze leverbaar op klein of groot rijbewijs. Er komen vooralsnog 2 lengtes (6,93m en 7,43m) en 4 indelingen. Zo kunt u kiezen uit 2 aparte bedden of een groot dwarsbed achterin en er zijn 2 zitgroepen leverbaar waarvan 1 met zgn. "barzit".

    Naar verwachting komen er slechts 10 Smoves naar Nederland komend voorjaar. Zodra de prijzen bekend zijn is deze prachtige nieuweling te bestellen.

Meer nieuws